Bagster Comfort zadel

Bagster biedt al jaren de mogelijkheid om het standaard zadel om te toveren tot een comfort zadel. Dit is mogelijk voor vele verschillende merken, type motoren en scooters.

Stel uw Bagster zadel naar wens samen

Bagster Comfort zadels kunnen door de consument samengesteld worden. Zo kan er gekozen worden voor verschillende soorten stoffen en kleuren combinaties. Naast het materiaal en kleur keuze kan het zadel verhoogt of verlaagd worden, voorzien worden van gel en kan er gekozen worden voor een borduursel.  Zelfs een verwarmd zadel behoord tot de mogelijkheden.

Een basis Bagster Comfort zadel (op maat gemaakt, op basis van uw eigen zadel) begint bij € 289,- (scooter begint bij € 334,-)
Een Bagster ready zadel is er al vanaf: € 319.90  zie complete aanbod hier. Voordeel, u hoeft uw eigen zadel niet op te sturen. 

Om het standaard zadel aan te passen tot een Bagster Comfort zadel. Dient deze samengesteld te worden. Hiervoor heeft Bagster een programma. Stapsgewijs wordt het zadel samen gesteld op de wensen van de koper. Klik op het onderstaande afbeelding om directe beginnen met het samen stellen.

 

 

Nadat het zadel is samengesteld stuurt u het formulier met de gemaate keuzes naar ons toe. Wij zullen het totaalbedrag van de door u samengestelde zadel voor u uitrekenen. Na goedkeuring en betaling. Dient het standaard zadel naar ons toegestuurd te worden. Het standaard zadel wordt naar Bagster gestuurd, waar het zadel wordt gemaakt zoals samengesteld.

Na 4 a 5 weken wordt het vermaakte zadel weer teruggestuurd en is de zadel gebruiks klaar. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of kleur samenstelling? Kom naar de winkel en neem gelijk uw zadel mee zodat deze aangepast kan worden bij Bagster. In de winkel zijn de voorbeelden beschikbaar.

Sorteer op
 • Honda NC700X / NC750X
  Honda NC700X / NC750X

  Let op: speciaal klant bestellen

  Layout of the seat

  1 - C39 - Piramide black

  2 - C15 - Black mat

  3 - C39 - Piramide black

  4 - C39 - Piramide black

  5 - C17 - Antracite nubuck

  6 - C39 - Piramide black

  7 - C15 - Black mat

  8…

  € 315,00
© 2009 - 2024 4bikersandbikes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel