Sorteer op
  • SALE

    Lookwell Mach II combi
    Lookwell Mach II combi
    € 629,00 € 399,00

Leren combi / overalls

Het kiezen van een leren motorkleding combi  of leren motoroverall?

Met de huidige trend op de motormarkt, wordt het aanbod aan echte sportmotoren steeds kleiner. Dit heeft weer zijn invloed op motorkleding (Het al om bekende vraag en aanbod verhaal). Het gevolg van de huidige trend is dat het aanbod aan motor combi pakken en motor overalls kleiner wordt. Ons aanbod zal dan ook verschuiven naar motor combo pakken (losse jas met aan te ritsen losse broek). Voor het oog blijft de sportieve look. Het voordeel van het systeem van een losse leren motorjas en losse leren motorbroek, kunt u maten onderling wisselen. Niet iedereen heeft de perfecte maat verhouding. Vandaar dat dit systeem. 

Beeldvorming: u heeft een iets bourgondische lichaamsbouw, u heeft een leren motorjas nodig in maat 54/XL en heeft een leren motorbroek maat 52/L. In een motor combi pak, heeft u geen keus. De leren motorjas is alleen te combineren met de leren motorbroek die vaak aangeritst er onder hangt. Met de combo systeem, kunt u bij ons binnen het motorkleding merk de jas combineren met een andere maat motorbroek. 

Bent u iets langer dan gemiddeld of bent u iets korter? Denk hierbij aan jeans maat 30 lengte (kort) of jeans maat 36 lengte (lang)

Dan kunt u bij ons in verschillende modellen ook de verkorte of verlengde versie kopen. Het is van belang om de juiste broek maat (kort, normaal, lang) aan te schaffen. Indien u de verkeerde maat heeft, kunt u last hebben van druk punten op uw knieen (te kort) of enkels (te lang). Kom daarom naar onze winkel in Leende. Wij adviseren u graag in de juiste maat. 
Bekijk ons aanbod aan leren motorjassen of ons aanbod aan leren motorbroeken

© 2009 - 2024 4bikersandbikes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel