Remhendel en koppelingshendel voor motoren

Remhendel en koppelingshendels voor motoren

Vindt uw remhendel en koppelingshendels voor uw Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Honda, BMW, Ducati, MV Agusta, triumph etc.  Geheel te verstellen naar eigen voorkeur. Tevens heeft u keuze uit een korte versie en een lange versie (normale lengte). 

Waarom korte verstelbare remhendel en koppelingshendel:

Sommige motorrijders hebben zich een gewoonte aangeleerd door de remmen en te koppelen met 2 of 3 vingers. In plaats van de volle hand. Dit is geheel een eigen voorkeur van de motorrijder zelf. Met korte verstelbare remhendel en koppelingshendels komen de overige vingers niet klem te zitten. Uiteraard blijft de remhendel en koppelingshendel verstelbaar. De verstelbaarheid van de remhendel en koppelingshendel heeft van invloed op de afstand tussen de handvat en de hendel. 

Waarom 'lange' verstelbare remhendel en koppelingshendel:

Voor de motorrijders die wat fijner gebouwd zijn met kleinere handen, kan de afstand van het handvat naar remhendel of koppelingshendel ingesteld worden. Dit geeft meer comfort, doordat men de hand niet hoeft over te strekken. De lengte van de remhendel en koppelingshendel komen overeen met het originele lengte. 

 

© 2009 - 2024 4bikersandbikes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel