Motor verlagen

Motor verlagen 

Vol vertrouwen op de motor rijden, betekend vaak voldoende of goed aan de grond kunnen met de voeten. Is de motorfiets net iets te hoog. Dan kun je de motor verlagen door het monteren van een goed gekeurde verlagingskit. De verlagingskit die wij leveren zijn voorzien van een ABE / TUV certificaat (tenzij anders vermeld). 

Motor verlagen | Kosten

De kosten voor het verlagen verschillen van motor tot motor. Afhankelijk van de complexiteit wordt het onderdeel ontworpen/gemaakt met een daarbijbehorende kostenplaatje. Voorbeeld constructies: dogbones, triangels, 

motor verlagenmotor verlagen kostenverlagen motorfietsmotorverlagingsset

De totale kosten, kunnen gedrukt worden door het zelf te monteren. In plaats van het 'te laten monteren'. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van je eigen kunnen en beschikbare gereedschap. 

Ben je niet kundig genoeg, laat het dan door een erkend motorfiets monteur monteren. 

Motor verlagen | Waar moet ik op letten

Ga je de verlagingsset toch zelf monteren, zorg dan dat je het juiste gereedschap al in huis hebt. Controleer welke maten ring/steek sleutels je nodig hebt. Eventueel de motorfiets op hoogte brengen, zodat je gemakkelijk en fijn kunt werken in een positie, waarbij je je volle kracht kunt gebruiken. 

Naast het monteren van de motor verlagingsset, dient soms de zijstandaard ingekort te worden.

© 2009 - 2024 4bikersandbikes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel