Sorteer op

Stadler Motorkleding

Stadler motorkleding | Geschiedenis

stadler motorkleding

Het familiebedrijf wordt in 1971 opgericht door kledingtechnicus Johann Stadler. De eerste onafhankelijke collectie van motorkleding zag het levenslicht in 1975, gepresenteerd door Johann Stadler. Hij specialiseert zijn familiebedrijf in deze sector en bouwt het kleine bedrijf uit tot een succesvolle middelgrote onderneming met vernieuwende ideeën, enorme inzet en een gezonde commerciële blik op de markt. STADLER GmbH ontwikkelt zich tot toonaangevend producent van motorkleding in Duitsland en exporteert naar vele andere Europese landen. 

Het bedrijf heeft sinds 1991 een GORE-TEX® licentie. Buiten de motorkleding voor consumenten levert STADLER ook speciale modellen in de GORE-TEX® lijn voor nationale en internationale overheidsdiensten. 

Ontwikkeling, sample producties, productie van kleine series, service en maatwerk design voor alle modellen gebeuren op het hoofdkantoor van Aidenbach/Bavaria. Grote productieseries zijn uitbesteed aan Europese fabrieken met een GORE-TEX® licentie. 

Stadler Motorkleding | Alleen de beste materialen

Stadler Motorradbekleiding verwerkt alleen de allerbeste materialen in de Stadler producten. Uitgangspunt is dat veiligheid voorop staat. Als men naar BMW motorkleding zoekt, zit men in het segment van BMW, Rukka en Stadler motorkleding. Waarbij Stadler de echte specialist is onder de motorkleding merken in dat segment. 

Stadler Motorradbekleiding is o.a. hofleverancier van 44 officiele instellingenen overheidsdiensten in Europa. Waaronder Rijkswaterstaat en het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Zie artikel link

Stadler Motorradbekleidung maakt eveneens motorkleding voor Touratech (Stadler Concept EVO is gelijk aan de Touratech Companero), wat weer sterk verbonden is met BMW Motorrad.

stadler motorkleding gore tex

Stadler Motorkleding | De motorrijder staat centraal

Iedere motorrijder heeft zijn eigen gewoonte en voorkeuren. Recreatieve motorrijders, motorrijders die woon-werk verkeer doen en alles er tussen in. Motorkleding moet daarop aangepast worden, niet andersom. Wat we hiermee bedoelen, is dat gekozen materialen bij uw gebruiksprofiel (gewoonte en voorkeuren) moet passen. Daar heeft u het meeste plezier van!

Stadler Motorkleding | Product segmenten

Iedere motorrijder is anders en heeft zijn eigen voorkeuren. Daarom is Stadler motorkleding onderverdeeld in vier productlijnen:

  • Stadler Modul EVO (Gore-Tex Laminaat)
  • Stadler 3 Layer (Gore-Tex Laminaat)
  • Stadler Modul Vision (Gore-Tex Z-liner)
  • Stadler Casual 

Stadler Motorkleding | Grote maten range

Stadler motorkleding wordt in een groot aanbod aan maten gemaakt.  Zowel de broeken als de jassen, wat erg bijzonder is. 
De Stadler motorjassen worden in de normale maten gemaakt, maar zijn tevens verkrijgbaar in Lang en Kort. 
De Stadler motorbroeken worden gemaakt in Lang, Normaal, Kort en Extra kort.

Daarnaast bestaat de optie om een de motorjassen en motorbroeken in geheel naar eigen design te laten produceren (tegen een meer prijs).

Stadler Motorkleding | 4 Bikers and Bikes

Stadler Modul EVO producten zullen binnenkort verkrijgbaar zijn bij ons in de winkel. Uiteraard kunnen de Modul EVO producten op verzoek al eerder bekeken/geleverd worden. 

De Stadler 3 layer (Gore-Tex Laminaat) product lijn is reeds verkrijgbaar in onze winkel (zie bovenstaande producten). 

© 2009 - 2024 4bikersandbikes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel