Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Annuleren, retourneren, omruilen
U kunt uw bestelling annuleren, indien dit binnen 24 uur gebeurt nadat uw bestelling is geplaatst en als de bestelling nog niet is verstuurd. U kunt deze annulering doorgeven per e-mail of telefonisch. Uiteraard mag u de artikelen retour zenden, indien deze bijvoorbeeld niet passen of niet naar verwachting zijn. Dit geldt niet voor artikelen die in de uitverkoop gekocht zijn.

Wij doen er alles aan om u via onze website te informeren over artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild worden. Echter gelden er voor het retourneren of omruilen enkele voorwaarden:

Voorwaarden omruilen en retourneren:
1. Als u goederen wilt terugsturen, dan kan dat tot 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling (zie wet koop op afstand / Herroepingsrecht).

2. De te retourneren goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd en in een degelijke originele verpakking teruggestuurd te worden.

3. De kosten van het verzenden van de retournering komen geheel voor uw rekening, tenzij gezien de aard van de klacht anders overeenkomen. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retourneren.

4. Bij omruiling van een artikel zijn de verzendkosten geheel voor de koper.

5. Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) binnen 30 dagen aan u overgemaakt worden.

6. Goederen die gekocht zijn in de uitverkoop kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
Wij accepteren uitsluitend retourzendingen die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn.

Retourzendingen die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. Het te retourneren artikel moet binnen 7 dagen na aanmelding van het retour aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn.

Verwerking van retourzendingen
Uw retourzending zal na aanmelding via info@4bikersandbikes.nl en na ontvangst van het retour per e-mail bevestigd worden.

Gebruik bij het retourneren het juiste retourformulier (herroepingsformulier). U kunt het formulier terug vinden op onze website of per e-mail opvragen. Het formulier is eveneens terug te vinden in het pakket en in uw orderbevestiging.

Het bedrag van de retour zending, exclusief de in rekening gebrachte verzendkosten zal door ons worden gecrediteerd door middel van een bankoverschrijving.

Klachten
Wij doen er alles aan om een perfect product en een goede service te leveren. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling op werkdagen tussen 10.00 - 18.00 uur telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen aan info@4bikersandbikes.nl. Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met u oplossen. Om de afhandeling van uw klacht soepel te laten verlopen, verzoeken wij u om onze aanwijzingen strikt op te volgen.

4 Bikers and Bikes
Strijperdijk 3D
5595XM Leende
www.4bikersandbikes.nl
Info@4bikersandbikes.nl
Tel: 040-82 00 985 (vraag naar de kledingshop, tijdens openingsuren/winkeltijden)

Telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden:
Maandag: 12.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 16.00(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2024 4bikersandbikes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel