Sorteer op

Rotopax

Rotopax

Rotopax nederland

Rotopax | Amerikaans product

De naam Rotopax komt voort uit de productie techniek die daarvoor wordt gebruikt, namelijk 'Rotational Molding' ook bekend als rotatiegieten. De plastic poeder wordt namelijk in de matrijs / mal geplaatst. Het product komt tot stand door rotatie en het verwarmen van de mal (afbakken in een industriele oven). Afhankelijk van het product wordt de samenstelling van het poeder daarop aangepast. 

Rotopax | water packs en brandstof packs

In het geval van Rotopax, dient het brandstof bestendig te zijn en tevens dient het brandstof veilig te kunnen vervoeren (dikte van de wand). Bij een eventuele val, mogen de Rotopax brandstof packs niet scheuren. De Rotopax Fuel pack zijn te herkennen aan de rode kleur.

De waterpacks zijn ontworpen om drinkwater te vervoeren en mogen daarom niet vervuild raken door de samenstelling van plastic. De Rotopax waterpacks zijn te herkennen aan de witte kleur. 

Rotopax | Waarom Rotopax?

Rotopax is ontworpen als een modulair systeem. Ideaal voor op de motorfiets, quad of 4x4.  Mocht je op vakantie of een verre reis gaan maken, kan het handig zijn om wat extra brandstof of water mee te nemen. Met name in landen waar het wat lastiger is om aan brandstof te komen (ivm afstand, brandstof kwaliteit etc. etc.). 

De Rotopax bevestiging is makkelijk te monteren op een stevige ondergrond. Let op de gewichtsverdeling bij het monteren van de bevestigingen. Balans in de motor is een aandachtspunt. 

Advies vanuit Rotopax, is om de Rotopax dagelijks te ventileren (druk vermindering). Met name bij hoogte / temperatuur veranderingen in verband met druk opbouw. 

© 2009 - 2024 4bikersandbikes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel