OPRUIMING

Mobile Warming Gear damesvest

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 209,95 € 159,00

Mobile Warming Gear damesvest

De Mobile Warming Gear damesvest is een luxe stretch softshell damesbodywarmer met electrisch verwarmde panelen aan de voor en achterzijde.

Het stretch softshell materiaal is winddicht, waterafstotend en biedt maximale flexibiliteit tijdens je bewegingen. De Mobile Warming damesvest is voorzien van een kleine krachtige Li-ion accu zorgt ervoor dat de verwarmingspanelen de meest comfortabele temperatuur bereiken.

Deze panelen zijn strategisch geplaats aan de voorzijde(2x) op borsthoogte, en aan de achterzijde (1x) tussen de schouderbladen. De warme is al merkbaar binnen 30 seconden! Doormiddel van de bedieningsknop op de accu kunt u de bodywarmer in 4 standen verwarmen. De verwarmingsstanden zijn 30 a 32 graden Celcius (groen knipperend), 40(groen permanent), 48 a 50 graden Celcius (oranje permanent) en 57 a 60 graden celcius (rood permanent) graden.

De bedrading in de bodywarmer en van de verwarmingselementen zijn vervaardigd van een zilverlegering. Hierdoor is de geleiding en de sterkte van het materiaal optimaal. De accu kan opgeborgen worden in een speciaal klein zakje in de linkervestzak. De fleece kraag bied extra draagcomfort.

© 2009 - 2021 4bikersandbikes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel